Op weg naar…..?

Ons leven lijkt vaak voor het oog van een ander gladjes te verlopen,toch is dat meestal niet zoals het er in de werkelijkheid voor staat.
We kennen ongetwijfeld allemaal wel het gevoel in het leven dat wij het even niet meer weten of zien zitten, dat kan ons zelfs vaker overkomen dan ons lief is. Ons leven staat bol van keuzes.
Juist dan kun je het gevoel hebben dat je op één van deze vele momenten in je leven op een kruispunt staat. Wat je dan eigenlijk wilt en diep naar verlangt, is te weten welke weg je kan kiezen of welke je mag gaan en dan vooral een pad dat een weg is naar een leven van rust, vrede, overgave en overvloed , jezelf zijn.
Maar hoe vindt je die weg, die je laat vinden wat je hoopt en vooral die je laat zijn wie je bent en mag zijn. Hoe vindt je die weg vooruit, die je heel maakt, die je laat bloeien – de weg die je gebrokenheid opneemt – en je heling brengt of geeft.
Kun je je trouwens veroorloven om een andere weg te kiezen of te nemen ? Allemaal keuzes.
Hierin hoef je niet alleen te gaan, graag ga ik met jou samen op weg om op ontdekking te gaan op jou zoektocht hierin.
Jouw weg naar het leven waarvoor je altijd al bedoeld was. Op weg naar die boog van belofte die ook voor jouw bedoeld is.

©️2021 Gerda Sinon-Brander

crossinglevenscoaching.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: