Tarieven

Wat zijn de tarieven ?

Het eerste kennismaking / intakegesprek is geheel vrijblijvend en gratis.!

Omdat elk mens een uniek persoon is, is ook elk coaching of rouw counseling traject uniek. En aangezien daarom elk traject een andere inzet en intensiteit vraagt start ik elk traject met een start prijs. Na het intakegesprek ( gratis) en de eerste coaching of counseling afspraak wordt kijkend vanuit het coach/ counseling doel het komende traject samen met de klant besproken en ingevuld. Hier wordt dan ook uiteindelijk de kostprijs van het coaching/counseling traject op berekend. Tijdens het coaching of counseling traject is het ook mogelijk om naast de gesprekken een Beeldend Dagboek te maken.

Voor particulieren: Per life coaching sessie van 1.5 uur kost : (eventueel start) tarief € 50,-

Rouw & Verliesverwerking : Het kan zo maar zijn dat jij in een proces van rouw & verlies zit. Of zelfs te maken krijgt met je eigen eindigheid van het leven. Of je nu jong of oud bent maakt niet uit. ( zie pagina: Coachingstraject) Ook dan kun je een beroep op mij doen en ben ik beschikbaar om dit proces samen door te wandelen. Het eerste kennismaking/ ontdekkingsgesprek is geheel gratis. Het hierop volgende: kost : (eventueel start) tarief € 50,- per ontmoeting van 1,5 uur

Traject Meerdaagse ‘Samen op Pad’ coaching , in de vorm van wandelingen Prijs: €200,- Zet stappen in de natuur. 5 sessies ……. á 90 min per sessie

Samen op Pad’ wandeling met o.a. thema : Rouw, Verlies en Afscheid. Een wandeling van een 1.5 uur. Ben jij kort of langer geleden een dierbare naaste verloren of heb je een andere vorm van verlies doorgemaakt. En zou je wel eens een stukje op willen lopen met iemand ? waarin vooral ruimte is voor jou, ruimte om te delen, te spreken en ook om te zwijgen. Ook voor kinderen die met een vorm van verlies te maken hebben ben ik beschikbaar. Per wandeling zijn de kosten : (eventueel start ) tarief € 35,-incl koffie / thee met een heerlijk stuk gebak en een passende persoonlijke creatieve afsluiter.

Workshop ‘Kralen&Verhalen ‘

Deze Workshop wordt in huiselijke sfeer gehouden en duurt 2 uur, in principe wordt de Workshop gratis aangeboden.
Er wordt wel een donatie gevraagd naar wat jij het waard vindt.
Dit kan aan het eind van de avond in de donatie bak ter plekke of per Tikkie afgehandeld worden.

Open inloopspreekuur; Wekelijks is er een gratis Inloopspreekuur in het café van het Cultureel Centrum van Dongen ‘De Cammeleur ‘ Dit spreekuur wordt gehouden van 13.00 – 15.00 uur en is voor iedereen toegankelijk ‘jong & oud’ Op de agenda van de website van het cultureel centrum kun je de actuele data’s van het te houden spreekuur volgen.

Geestelijke zorg / Gezelschapsdame ( zie pagina: Coachingstraject ) geldt ook hier, het eerste kennismaking / ontdekkingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.! Het hier op volgende kost € 30,- per uur

Betalingswijze mag contant of Internetbankieren.

* Heb je moeite met betaling? Wees niet bang om dit aan te geven, het is zeker bespreekbaar om naar een passende oplossing te kijken.Er is meer mogelijk dan je denkt !

Annulering: Van u wordt verwacht dat u de gemaakte afspraken nakomt. Mocht dit onverhoopt echt niet lukken, dan dient u uiterlijk 24 uur voor de gemaakte afspraak de coach hiervan te berichten en een nieuwe afspraak te maken. Bericht u de coach binnen 24 uur , dan moet u het honorarium voor de gemiste sessie betalen.

©️ 2020 Gerda Sinon-Brander Lifecoache

%d bloggers liken dit: