Home

Samen op weg……….

De reis is belangrijker dan het doel, en misschien is het zelfs nog belangrijker met ‘wie’ je die reis maakt…………..

‘Samen op weg’ Dat staat synoniem voor Cros’sing Levenscoaching , dat is zoals ik in een gelijkwaardige en respectvolle relatie met mijn klanten in hun coaching traject op weg wil gaan.

Ik zie mijzelf in ‘mijn coach’ zijn, als een instrument waardoor mensen zichzelf kunnen ontmoeten en hun pad kunnen vinden. Jij als klant bent de dirigent van het coaching proces. Niet ik, ik wandel als reisgenoot, als gids mee in jou proces van dat moment.

‘Samen op weg’ Jezelf ontmoeten en elkaar ontmoeten en dan juist op de gebieden waar de ander mee worstelt, in de verschillen die wij als mens kunnen en zullen hebben. De grootste kracht van ontmoeten schuilt precies daar in. En dan samen de reis maken, waar doormiddel van luisteren en vragen stellen, een deel van het leven van de klant wordt bewandeld.

Samen opzoek naar die antwoorden en eventuele oplossingen welke al lang aanwezig zijn in het leven van de klant, maar door de stormen die wij in het leven mee kunnen maken ondergesneeuwd zijn door verdriet, angst, pijn of boosheid etc……..

Ik ben er van overtuigt dat elk mens haar / zijn eigen pad heeft en diep van binnen zelf weet wat goed voor haar / hem is, en in dat proces wandel ik graag van uit mijn persoonlijke kernwaarden Vrijheid, Geloof, Respect, Ontmoeting, Verbinding en Hoop mee.

© 2020 Gerda Sinon-Brander Lifecoache

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: