Beeldend Dagboek

Beeldend Dagboek

Wil je op een creatieve manier aan jezelf werken ? Dan is dit misschien iets voor jou

,,Alles begint met een lege bladzijde” Ons hele leven vanaf de geboorte is te vergelijken met een boek.
Dit leven begint met een ‘lege bladzijde’.
Elke dag die wij na onze geboorte doorstappen vult ons levensboek langzaam voller en voller.
En als we dan in perioden van blijdschap, vreugde en verdriet of van verlies , rouw en loslaten terug kijken in ons levensboek en de ‘bladzijden van ons leven’ bekijken en doorbladeren.
Hierdoor kunnen soms bijvoorbeeld wonden verzacht worden en vragen een onverwacht antwoord ontvangen.
Of beelden kunnen jouw iets vertellen hoe je je eigen verhaal helder krijgt.

Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil je meer grip krijgen op je eigen emoties? Wil jij een manier ontdekken waarmee je je piekergedachten kunt doorbreken? Een eenvoudige, plezierige en creatieve manier, dan is dit misschien iets voor jou of u.
Een coaching of counseling traject waar in je naast de gesprekken ook eenvoudig creatief aan de slag gaat.
Het is al langer bekend, dat in een ‘dagboek’ schrijven je helpt om met emoties om te gaan. Door ook te tekenen en collages te maken, kun jij je nog beter uitdrukken in je dagboek. Wat je weer helpt om je emoties op een veilige en speelse manier toe te laten, in plaats van weg te drukken.
Op deze manier creëer jij naast je coaching of counseling traject je eigen ‘Beeldend Dagboek’ waarin jij je eigen persoonlijke proces vorm geeft doormiddel van schrijven, tekenen, schilderen en plakken.

Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil je meer grip krijgen op je eigen emoties? Wil jij een manier ontdekken waarmee je je piekergedachten kunt doorbreken? Een eenvoudige, plezierige en creatieve manier, waarbij je gevoelens van beweging kunt ervaren?Het is al langer bekend, dat in een dagboek schrijven je helpt om met emoties om te gaan. Door ook te tekenen en collages te maken, kun jij je nog beter uitdrukken in je dagboek. Wat je weer helpt om je emoties op een veilige en speelse manier toe te laten, in plaats van weg te drukken. En een persoonlijk naslag werk maakt wat je in eventuele volgende lastige of moeilijke periodes een gevoel van “hoop” kan geven.

%d bloggers liken dit: