Een cadeautje !

Vanmiddag meegenomen op een bijzonder fietstocht, dwars door het bos met een bijzondere plek uit het verleden wat genoemd wordt ‘ Het geeft van Oosterhout ‘ een plek waar door de eeuwen heen tot in de begin 19e eeuw misdadigers, nadat zij hun straf ‘ophanging’ hadden ondergaan daar werden opgehangen om tentoongesteld te worden.
En konden eventuele achterblijvers van de gehangene nog afscheid nemen.
In één van de restanten palen vonden we een kruisbeeld, waarschijnlijk door een voorbijganger daar achter gelaten, met welke reden ? geen idee.
Ik kan het invullen met mijn gedachten ,maar dat laat ik maar , het is in elk geval voor mij een gebaar te beseffen dat het leven niet eindig is maar dat er een plaats na de dood is , waar ik omarmt en in volle liefde van mijn Schepper en Vader verblijven mag.
Na deze indrukwekkende plek ben ik uiteindelijk verder meegenomen naar een prachtige theetuin : ‘ Lutske’s Theetuin’ waar ik verwend werd met een heerlijke luxe Engelse thee. En dat smaakte zeker naar meer.
Een prachtig cadeautje voor mij, wat ik in dankbaarheid aangenomen en beleefd heb, een waardevolle middag. DANK( BAAR ) !!! ❤️

Zeker een fietsroute om nog eens te doen, vooral ook als Rouwcounseling halve wandel of gehele fietsroute wil ik hem er met de andere mogelijkheden die er zijn in houden, zeer waardevol !

Mocht je belangstelling hebben ? Neem gerust doormiddel van het contactformulier op deze website contact met mij op👇 Warme groet, ©️ 2021 Gerda Sinon-Brander Lifecoach & Rouwcounselor

crossinglevenscoaching.com

Lutske’s Theetuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: